Startpunt geldzaken

Leer van het verleden, leef in het heden en geloof in de toekomst

Geldplannen

De Geldplannen kunnen geheel anoniem worden gebruikt, zodat uw privacy is geborgd.

De Stichting Financiële Dienstverlening heeft met de gemeente Leiden een samenwerkingsconvenant. Beide vinden het van belang om van het verleden te leren en vandaag aan de slag te gaan met de toekomst. Daarom stelt de gemeente Leiden de geldplannen van startpunt geldzaken beschikbaar aan de Stichting Financiële Dienstverlening en aan hun inwoners    

Er zijn geldplannen beschikbaar voor verschillende situaties:

- Komt u regelmatig geld tekort? Dan wijst het geldplan ‘Kom uit de geldzorgen’ u stap voor stap de weg om uit de zorgen te komen.

- Wilt u elke maand geld over houden? Kijk dan naar het geldplan ‘Beter rondkomen’, met tips om uw inkomsten aan te vullen en op uitgaven te besparen.

- Heeft u reeds geld apart gezet? Dan is de vraag of u daarmee wilt sparen, aflossen of beleggen. Elk heeft zijn voor- en nadelen. Het geldplan ‘Sparen, aflossen of beleggen’ helpt bij die keuze.

- Heeft u moeite uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Dan leidt het geldplan ‘Rondkomen met kinderen’ u naar die regelingen die voor u van belang kunnen zijn.

- Wilt u voorkómen dat uw (klein)kinderen een hoge studieschuld oplopen? Kijk dan op het geldplan ‘Studie (klein)kinderen’.

- Word je bijna 18? Wat moet je nou eigenlijk écht regelen? Check dan het geldplan ‘Bijna 18’.

- Wilt u iets doen aan uw pensioen? Het geldplan ‘Pensioen’ geeft u tips voor nu en later.

Kies het geldplan dat het best bij uw situatie past.

Startpunt Geldzaken, een goed plan voor iedereen.

Klik op de banner en u heeft direct toegang tot de geldplannen.