Over ons

De Stichting Financiële Dienstverlening is een ideële Stichting zonder winstoogmerken.

Wie zijn wij?

De Stichting Financiële Dienstverlening heeft sinds 1994 ervaring in Inkomensbeheer en Beschermingsbewind. De dienstverlening van de Stichting is bedoeld voor cliënten van een specifieke doelgroep. Met de verzorging van het Inkomensbeheer of Beschermingsbewind wordt de financiële huishouding op orde gebracht en gehouden.

Wij werken met een vast contactpersoon; de relatiebeheerder. Persoonlijk contact vinden wij namelijk erg belangrijk. Ook vinden wij het belangrijk om samen met de cliënt te werken aan zelfredzaamheid. Door de jarenlange ervaring in hun vakgebied weten onze medewerkers goed hoe zij deze zelfredzaamheid op individueel niveau kunnen stimuleren.

Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk. De dienstverlening kenmerkt zich door te werken met een all-in prijs. Ook eenmalige werkzaamheden zijn in het aanbod verwerkt en dit voorkomt dat er naderhand nog extra kosten komen.

De Stichting Financiële Dienstverlening is opgericht vanuit de Rechtsvoorgangers GGZ Rivierduinen in samenwerking met de rechtsvoorgangers van Bavo RNO Groep en Het Raamwerk. Nog steeds is een aanzienlijk deel van ons cliëntenbestand afkomstig van deze instellingen.

Om de samenwerking tussen zorgverleners, gemeente, inkomensbeheerders en beschermingsbewindvoerders te bevorderen en/of te verbeteren heeft de Stichting met onder andere met de Stichting Mee, Stichting de Binnenvest, GGZ Zoetermeer, de Stadsbank, Budget Informatiepunt gemeente Katwijk en gemeente Alphen ad Rijn een samenwerkingsconvenant.

De Stichting is aangesloten al participerend lid van ZELF

Met ZELF dragen we ons ‘steentje’ bij aan zelfredzaamheid. Enthousiast en gedreven presenteren we u vernieuwende ontwikkelingen in de financiële zorgverlening. Dit met een magazine, community, portal, benchmark, academy, trainingen en meer. Dit zorgt voor gesprekken van vernieuwers voor vernieuwers. We publiceren evidence based onderzoek, bevragen de politiek en maken de praktijk zichtbaar.

Zelf